NYTÅRS TAPAS 2020
Lynstegt sashimi tun m. tangsalat og dip
Torsk royal m. ærtepure og svøbt i bacon
Bagt søtungefilet på urtebund
Skaldyrsalat m. lakserogn og dild
Varmrøget laks m. mayo og syltede rødløg
Carpaccio m. tyndskåret oksemørbrad, trøffel olie og parmesanost
Tunmousse m. stenbiderrogn og rødløg
Kulmule med skalotteløg, hvidvin og pesto
Store Svalbard rejer med aioli
DESSERT:
Chokolademoussekage m. friske bær og coulis
Fiskemadens hemmelighed: lidt sødt til klokken 24.00
PRIS 325 Kr.
BEMÆRK:
Årets nytårs platte fra FISK ER GODT - disker op med masser af lækkerier lavet på de bedste håndplukkede råvarer fra hele verden.
Platten er klargjort og næsten klar til servering.
1: Torsk royal, bagt søtungefilet og kulmule er laver klar i små alubakker som passer ned i platten. De skal blot laves i ovnen ved 180 grader i 10 min.
Alt andet er klar og pyntet. Man kan med fordel og nemt tage de enkelte retter op og pynte på en tallerken.
BESTIL PÅ 98926295
Vi laver kun 150 stk. i år pga vi har mange andre lækkerier på menukortet som også skal lave